Waar wil jij een fit20 studio beginnen?

In 2009 begon de eerste studio in Nunspeet. Nu, zoveel jaar later zijn er in Nederland meer dan 120 studio's en hebben we landelijke dekking. Toch zien we ruimte voor meer. Voor diverse regio's zijn we op zoek naar kandidaten die uiteindelijk als franchisenemer een eigen kleine sportschool willen beginnen. Door onze ervaring weten we goed waar een locatie aan moet voldoen. Heb je een locatie op het oog vraag dan altijd even onze mening.

Vraag franchise informatie aan

Ideale ruimte

Een fit20 studio hoeft niet op een A1 locatie te liggen. Mag wel natuurlijk, maar vaak is dit financieel niet haalbaar. Een studio kan bijvoorbeeld liggen op een bedrijventerrein of een bedrijvenverzamelgebouw. Qua grootte moet je denken aan 70-100m2 en het liefst met een afgescheiden wachtruimte en kantoor, of de mogelijkheid die in een bestaande ruimte in te bouwen. Verder is een goede bereikbaarheid een pre, (gratis) parkeerruimte bij het pand of in de directe omgeving helpt mee. Een locatie die goed zichtbaar is is ook erg prettig natuurlijk, dit is gratis reclame. Informeer ook altijd wat de mogelijkheden zijn om signing aan te brengen. Soms hanteert de gemeente strenge regels, maar we hebben inmiddels wat creatieve manieren om daar flexibel mee om te gaan.

Lokaal netwerk

Qua grootte van de plaats moet je denken aan zo'n 25.000 inwoners. Of een kleinere gemeente met een groter verzorgingsgebied. Grotere steden worden opgesplitst, daar krijg je exclusiviteit in een wijk of postcodegebied. Hoe beter je het gebied kent en hoe groter je netwerk, hoe makkelijker je kunt ondernemen.

Vul het formulier in, dan kijken we samen waar je jouw fit20 studio zou kunnen beginnen.

Ontdek alles over fit20

Interesse in een afspraak? Vraag meer informatie aan of bel direct met (085) 30 313 80.