fit20 Academy

Om te beginnen als fit20 franchisenemer doorloop je het fit20 opleidingsprogramma. Een uitgebreid programma, waarbij je in een tijdsbestek van circa 6 weken, de theoriemodules in de online academy doorloopt. Daarnaast volg je 3 praktijkdagen op ons kantoor in Hattem en loop je stage in een fit20 studio. Na je certificering ben je er helemaal klaar voor om als fit20 franchiseondernemer de deuren van je nieuwe studio te openen.

Als franchisenemer heb je behoefte aan kennis. Zeker als je start is het fijn om gebruik te kunnen maken van de expertise die beschikbaar is binnen de fit20 Academy.

Ontdek alles over fit20

Online leeromgeving

De fit20 Academy is opgezet om jou klaar te stomen voor het fit20 ondernemerschap. Online wordt je getoetst op je kennis van de fit20 trainingsmethode, die je vervolgens tijdens je stage in praktijk kunt brengen.

Daarnaast leer je ook offline tijdens de praktijkdagen bij ons op kantoor in Hattem hoe wij de formule hebben ingericht om het jou als ondernemer zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe ondersteunen we jou op het gebied van administratie en marketing bijvoorbeeld, welke systemen worden er gebruikt en nog veel meer.

De opleiding sluit je af met een examen, zodat je weet dat je er klaar voor bent als de deuren van je eigen fit20 studio open gaan.

Masterclass

Ook als je eenmaal begonnen bent heb je toegang tot de Academy zodat je altijd bij kunt blijven qua kennis. In een later stadium kun je ook personeel laten trainen via de fit20 Academy. Op die manier weet je zeker dat de kwaliteit qua trainingen gewaarborgd blijft, want tevreden klanten is waar we het allemaal voor doen.

Verder worden er jaarlijks diverse Masterclasses verzorgd om je kennis uit te breiden. Hoe groter je kennis, hoe sterker je verhaal naar je klanten toe.

Laten we in contact komen