Hoe ondersteunt fit20 jou?

Onze formule is een transparante full franchise. De innovatieve fit20 trainingsmethode heeft zich bewezen en als jij je die eigen maakt zal je dat aan je klant- en bedrijfsresultaten merken. Wij ondersteunen je op zoveel mogelijk gebieden zodat jij je volledig kunt richten op het vinden en binden van klanten en het ontwikkelen van je netwerk.

Vraag franchise informatie aan

Wat heeft fit20 jou te bieden:

1. De fit20 Academy

Het opleidings- en expertisecentrum van fit20. Hier krijg je je blended (online & offline) opleiding, wordt je gecertificeerd en blijf je je capaciteiten verbeteren. Je leert alles over de fit20 formule en wat je daarvoor nodig hebt om succesvol te worden en te blijven.

2. Studio

Je succes begint vóórdat je studio open gaat. Wij helpen je daarom bij het vinden van de juiste locatie, de studio inrichting, inkoop apparatuur en voorzien je van het draaiboek voor je opening. Daarna is er blijvende performance ondersteuning o.a. door regionale en landelijke franchiseondernemer bijeenkomsten.

3. Marketing

Marketing is een vak. Wij hebben een marketingplan voor je klaar staan en een starterspakket. Je krijgt een studio website en een template voor social media. Wij zorgen voor media aandacht en leadgeneratie. Er is veel marketingmateriaal, dat makkelijk te bestellen is via een online portal. Ook maatwerk is geen probleem. We hebben een eigen DTP afdeling.

En nog meer...

4. Administratie

Wij zorgen voor je ledenadministratiepakket en hebben een collectief administratiekantoor dat je boekhouding, IB en BTW aangifte etc. verzorgt. Er is een mantelpolis waar franchiseondernemers van kunnen profiteren.

5. @work

Wij ondersteunen jou bij bedrijfscontacten en lead opvolging van mogelijke fit20 bedrijfsfitness klanten.

6. Franchise

fit20 is erkend lid van Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).

Ontdek alles over fit20