Fitness Franchise

Fitness franchise starten? Ben je aan het onderzoeken of het beginnen van een eigen fitness franchise studio tot de mogelijkheden behoort? Lees op onze franchise website eens rustig verder naar de mogelijkheden.

Gezondheid is een hot item en iedereen is bezig met fitter worden. Met de unieke fit20 formule helpen we mensen op weg naar een leven met meer beweging. Sommigen kiezen voor een grote sportschool, maar anderen kiezen liever voor de persoonlijke fitness aanpak en gaan op zoek naar een fitness studio die personal training aanbiedt.

Bij fit20 kun je een fitness franchise beginnen en wordt je geholpen bij elke stap. Je hoeft niet eens ervaring te hebben als instructeur of trainer. Je moet het leuk vinden om met mensen om te gaan.

In de eigen fit20 Academy leren we je inhoudelijk alles over de training. Zowel online als offline ga je aan de studie en behaal je je fit20 certificaat. Met dat certificaat op zak kun je je eigen fit20 fitness franchise starten. Natuurlijk komt er meer bij kijken en moet de locatie en financiering bijvoorbeeld geregeld worden, maar daarin helpen we je ook. Door onze ervaring weten we wat je nodig hebt en waar je tegenaan loopt.

Klinkt dit goed? Neem contact op via onderstaand formulier om naar ons verhaal te luisteren.

Meer weten over de fit20 formule? Vraag meer informatie aan of bel direct met (085) 30 313 80.