Franchise financiering

Om een eigen onderneming te starten heb je geld nodig, eigen vermogen. In het geval van fit20 is de totale investering voor een eigen personal training studio ongeveer 90.000 euro, afhankelijk van de grootte van het pand en eventuele verbouwingskosten. Dit bedrag is verder inclusief het entreegeld, apparatuur en opstartkosten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je eigen fit20 franchise te financieren. Crowdfunding is daar 1 van. Er zijn al verschillende fit20 studio's via crowdfunding platforms Geldvoorelkaar en Collin Crowdfund N.V. gefinancierd.

Luister in onderstaande podcast naar wat oprichter Walter Vendel hier over te zeggen heeft.

Vraag franchise informatie aan

Lage maandelijkse kosten

Bij fit20 heb je minimaal ongeveer 20.000 euro aan eigen vermogen nodig. Het liefst meer. Uiteraard kan de rest gefinancierd worden, maar hoe meer je zelf inbrengt hoe minder je hoeft te lenen en hoe lager dus je maandelijkse kosten zijn. Je betaalt dan minder rente en aflossing en dat is wel zo prettig natuurlijk, want dan ga je eerder geld verdienen.

Bewezen track record

Met een bewezen track record en goede relaties in de financiële sector kunnen we je prima ondersteunen bij het financieringstraject. Mocht je dus niet over voldoende eigen vermogen beschikken dan gaan we samen kijken of bijvoorbeeld crowdfunding voor jou een goede optie is. Zo helpen we in elke stap naar het uiteindelijk doel en dat is je eigen fit20 studio.

Wil je daar iets meer over horen? Vul het formulier in en we nemen contact met je op om dit verder te bespreken.

Ontdek alles over fit20