Franchisebeurs Onderneem't

De franchisebeurs Onderneem't! gaat weer van start! Op 4 en 5 april a.s. wordt de 16 e editie van dit grootste evenement in de franchisebranche gehouden in Hart van Holland in Nijkerk. Tijdens deze beurs kom je alles te weten komen over het ondernemerschap bij fit20 en franchise in het algemeen.

Samen met tientallen andere franchiseformules zullen wij jou tijdens de beurs inlichten over het ondernemerschap bij onze formule. Medewerkers van het hoofdkantoor van fit20 zullen aanwezig zijn om al je vragen over het ondernemerschap, de marketing, verdiensten en de kosten te beantwoorden. Je kunt direct inspiratie opdoen over ons mooie, sterke concept.

Daarnaast kunnen bezoekers ook meer te weten komen over het ondernemerschap en franchise in het algemeen. Tijdens de beurs worden diverse seminars georganiseerd, verdeeld over twee dagen,om jou vol kennis, inspiratie en enthousiasme huiswaarts te laten keren.

Kortom: deze beurs is aantrekkelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in franchise. Wij van fit20 zien jou graag terug op de franchisebeurs Onderneem ‘t!

De beurs wordt gehouden in Hart van Holland in Nijkerk. De locatie is goed toegankelijk, het ligt direct aan de A28. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bezoek www.ikwordondernemer.nl voor meer informatie en gratis toegangskaarten.

Openingstijden:

Donderdag 4 april: 10.00 - 16.00

Vrijdag 5 april: 10.00 - 16.00

Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

Adres: Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk (vlakbij A28)

Past 4 of 5 april niet in je agenda? Geen probleem, neem dan direct contact via onderstaand formulier. We komen dan snel bij je terug om je verder te informeren over ondernemen binnen onze franchiseformule.

Gratis toegangskaarten bestellen

Meer weten over de fit20 formule? Vul hieronder je gegevens in of bel direct met (085) 30 313 80.