Jong Ondernemen binnen franchise

Ondernemen zit je in het bloed. Wie kent niet de verhalen van een 12 jarige die een eigen bedrijfje startte, omdat hij of zij kansen zag die anderen niet zagen. Succesvol of niet, die kinderen hebben iets in zich, een drijfveer tot jong ondernemen. Ze proberen het en sommige van die initiatieven groeien zelfs uit tot een echte onderneming.

fit20 biedt een uitgelezen mogelijkheid voor jonge ondernemers. Binnen de fit20 franchise formule zijn er op dit moment een aantal mooie voorbeelden te noemen. De jongste fit20 ondernemer is op moment van schrijven net 25 geworden. En er zijn er nog vijf die nog 30 moeten worden!

Deze mannen en vrouwen hebben het jong ondernemen in zich zitten. Bij fit20 zijn ze op hun plek, omdat ze kunnen terugvallen op de formule. In alle facetten van het ondernemerschap worden ze ondersteund. Zij niet alleen natuurlijk, iedere franchise ondernemer profiteert hiervan, maar voor jonge ondernemers is het extra prettig om er niet alleen voor te staan.

Bij een franchise formule als fit20 wordt je geholpen vanaf dag 1 met het starten van je eigen bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de juiste locatie voor je personal training studio, je krijgt alle inhoudelijke kennis tijdens je opleiding aan de fit20 Academy en we zorgen samen met jou voor een feestelijke opening. We hebben je veel te vertellen. Wil je als jonge ondernemer iemand meenemen tijdens de eerste kennismaking? Geen probleem, dat juichen we alleen maar toe. Vul het formulier in als je interesse hebt en we komen snel bij je terug.

Meer weten over de fit20 formule? Vul hieronder je gegevens in of bel direct met (085) 30 313 80.