Kennismakingsavond 6 april 2020

Trekt het ondernemerschap? Vind je dat al spannend genoeg en wil je daarom binnen een bewezen succesformule ondernemen? Waarin heel veel denkwerk al voor je is gedaan? Zodat je al je energie kan geven aan het succes van jouw onderneming?

“Ik geniet. Ik ben niet alleen ondernemer, maar voel me ook ondernemer. De toekomst is ongewis, maar ligt bezaaid met kansen. Het is het gevolg van één beslissing. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt.”

Maak kennis met fit20!

Wij organiseren een fit 20 franchise een kennismakingsavond, waarin wij je meenemen in de wereld van fit20.

Datum: 6 april 2020

Tijd: 19.00 tot 21.00

Locatie: fit20 Nieuwegein (Zoomstede 13, 3431 HK Nieuwegein)

Wat kan je verwachten deze avond?

Tijdens deze bijeenkomst wordt meer verteld over de fit20 organisatie en ook komt een fit20 franchise ondernemer aan het woord die je vertelt over zijn of haar ervaring.

Gratis het boek "Verander" van fit20 franchise ondernemer Bas Pronk

Bij inschrijving voor deze bijeenkomst ontvang je op de avond zelf gratis het boek "Verander" van fit20 franchise ondernemer Bas Pronk t.w.v 19,95 euro. Dit boek beschrijft zijn hele reis naar het franchise ondernemerschap bij fit20. Een interessant verhaal voor iedereen die diezelfde reis overweegt en op het punt staat zijn of haar leven te veranderen.

Alvast de eerste hoofdstukken lezen? Download het ebook hier!

Meld je nu aan!

Wil je meer weten over onze personal training franchise formule? Meld je dan aan via onderstaand formulier en we kijken ernaar uit je te ontmoeten op deze kennismakingsavond.

Meld je hier aan!