Kleine sportschool beginnen

Kleine sportschool beginnen? fit20 franchise kan dan zo maar jouw partner worden in dit zakelijke avontuur. De fit20 formule bestaat uit franchisenemers die een eigen kleine sportschool beginnen, ook wel boutique studio genoemd.

Tegenwoordig stampen de grote sportscholen uit de grond. Basic-Fit, Anytime fitness, Fit for Free om maar wat voorbeelden te noemen. Grote locaties met grote ruimtes waar vele fitnessapparaten naast elkaar gepropt worden en waar zoveel mogelijk mensen tegelijk proberen hun gezonde doelen te halen. Veel mensen zal dit bekend voorkomen.

fit20 kleine sportschool beginnen

Bij fit20 pakken we het anders aan. Een eigen fit20 kleine sportschool beginnen met een oppervlak tussen de 70 a 100 m2 is hoe wij het doen. In die kleine sportschool train je met maximaal 2 personen, onder begeleiding van een eigen personal trainer en in 20 minuten per week. Niet vaker, echt 20 minuten per week.

Een unieke formule dus. Niet zo massaal, persoonlijke aandacht staat voorop. Lees eens verder op onze website wat fit20 allemaal inhoudt, als je nog niet met onze werkwijze bekend bent natuurlijk.

Als je, net als wij, enthousiast bent over het concept en je denkt dat er een mogelijke match is om samen een kleine sportschool te beginnen dan nodigen we je van harte uit om de volgende stap te zetten. Vul het franchise aanvraag formulier is en we nemen contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.Vraag meer informatie aan

Meer weten over de fit20 formule? Vraag meer informatie aan of bel direct met (085) 30 313 80.