Van een ski-ongeluk naar ski-leraar

Een tijd geleden sprak fit20-ondernemer Danny Span van fit20 Leeuwarden Westersingel af met een van zijn fit20'ers Age-Jan van der Meer in Grand Café Wouters. Hij had namelijk een bijzonder verhaal waar Danny maar wat graag meer over wilde weten.

4,5 jaar geleden kwam Age-Jan tijdens de wintersport ten val waardoor hij zijn rug en schouder blesseerde. Na een enige tijd kon hij voorzichtig weer beginnen met sporten. Hardlopen en skiën was en is zijn passie maar hij wilde er graag nog iets naast doen. Toevallig kwam hij in contact met fit20 Hattem waar hij voor zijn werk een opdracht moest uitvoeren. Toch besloot hij een kennismakingstraining in zijn woonplaats Leeuwarden te volgen.

Zijn beeld over fit20 veranderde van sceptisch (want sporten zonder zweten is geen sporten) naar verbazing, ongeloof en enthousiasme. Als mede-eigenaar van KoutersVanderMeer (een bureau voor prestatieverbetering op het gebied van IT-beheersing en technologische innovatie) is Age-Jan een druk bezet man. Op vrijdag is hij echter steevast in het nakomen van zijn afspraak bij fit20 om 8.20 uur:

"Een stok achter de deur is voor mij en mijn vrouw (die ook bij fit20 traint) erg belangrijk om het optimale uit mezelf te halen. Zonder de persoonlijke begeleiding van de personal trainers zou ik vaker voor de gemakkelijkste weg kiezen en mezelf minder uitdagen. Ik zou iedereen die moet herstellen van een blessure of fitter en sterker wil worden de fit20 training aanraden.”

Tot op de dag van vandaag behaald hij veel winst bij het opbouwen van zijn spierkracht. Inmiddels gaat het met zijn fysieke gezondheid zo goed, dat hij onlangs zijn diploma tot ski-docent heeft behaald. Wij vinden het ontzettend mooi dat wij je in dit proces hebben kunnen helpen! Bedankt Age-Jan voor het delen van je ervaringen. We hopen jou, je vrouw en alle andere fit20 leden snel weer te zien!