Personal Training Franchise

Personal Training franchise beginnen? Als personal trainer wil je graag mensen persoonlijk begeleiden om hun doel te bereiken. De fit20 franchise formule begeleidt jou graag persoonlijk om je eigen personal training studio te openen.

Wil je graag met mensen werken en ben je aan het kijken of je dit als zelfstandig ondernemer kunt gaan doen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Het starten bij een franchiseformule biedt je veel voordelen. Je doet het namelijk niet alleen. En fit20 begeleidt je in elke stap van het proces. In 2009 openden we al de eerste studio en inmiddels zijn er alleen al in Nederland meer dan 100 fitness studio's. Dat betekent jaren ervaring en de fouten die in het verleden gemaakt zijn hoef jij als personal training franchise ondernemer niet meer te maken.

Je hoeft niet perse ervaring te hebben als personal trainer om te beginnen met een fit20 studio. Wij leren je inhoudelijk alles in onze eigen Academy, zodat jij na het afronden van de opleiding alle kennis in huis hebt om je eigen personal training franchise te starten.

En daar stopt het niet, ook na de start bieden we je alle tools en extra trainingen om je te blijven ontwikkelen, zodat jij maximaal rendement kunt maken.

Getriggerd? Kijk eens verder op onze site voor meer informatie en neem contact op via onderstaand formulier om naar ons verhaal te luisteren.

Vraag meer informatie aan

Meer weten over de fit20 formule? Vraag meer informatie aan of bel direct met (085) 30 313 80.