PT Studio Starten

Een PT studio starten? Bij fit20 ben je aan het goede adres. De fit20 franchise formule helpt je als PT'er ( Personal Trainer ) om je eigen studio te starten.

PT studio starten met ondersteuning van een merk

De fit20 formule bestaat al vanaf 2009 en inmiddels zijn er pt studio's in binnen- en buitenland. fit20 is een merk geworden en een manier van trainen. Onze PT methode heeft de traditionele fitness branche op z'n kop gezet. Bij fit20 train je 1 keer per week 20 minuten onder begeleiding van een personal trainer. En ja, het werkt! Meer dan 15.000 mensen kunnen dit bevestigen. De fit20 manier van trainen heeft impact en een positieve invloed op de manier van leven van al onze klanten.

Als personal trainer en studio eigenaar wil je maar bezig zijn met een ding en dat is je klantenbestand uitbreiden. Nieuwe leden verwelkomen en je bestaande klanten vasthouden. De fit20 personal training franchise helpt je met alle andere randzaken. Door onze jarenlange ervaring weten we waar je tegenaan gaat lopen als je gaat starten als zelfstandig ondernemer.

We ondersteunen je met je business plan, de financiering, het vinden van de juiste locatie, marketing en nog veel meer. Als je je eigen fit20 pt studio wilt openen dan volg je ook nog een opleiding aan de fit20 Academy. Opgezet door de specialisten binnen fit20 om jou in zes weken klaar te stomen om volgens de fit20 methode personal training te gaan geven.

Na een spetterende openingscampagne en je eerste leden houdt de ondersteuning niet op. Het hele jaar door kun je naar eigen behoefte workshops, masterclasses en andere cursussen volgen. Zo blijf jij je als PT'er je ontwikkelen en op het hoogste niveau acteren.

Wil je eens sparren om met fit20 een pt studio te beginnen? Lees dan verder op onze website, vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Vraag meer informatie aan

Je eigen PT studio starten? Vraag meer informatie aan of bel direct met (085) 30 313 80.

We vertellen je graag meer.