Voordelen van je eigen personal training franchise bij fit20

De fit20 formule kent vele voordelen en die willen wij graag met jou delen. Hieronder een korte opsomming, verder op de pagina worden deze voordelen uitgelegd.


De voordelen van de fit20 franchiseformule

  • Vakinhoudelijke trainingen en opleidingen
  • Een wetenschappelijk onderbouwd trainings-programma
  • Marketing & sales
  • Een exclusieve regio
  • Financiële ondersteuning
  • Begeleiding
  • Financiële administratie


Lees hieronder uitgebereid meer over de voordelen van fit20 franchise.

Vakinhoudelijke trainingen en opleidingen

Om de specifieke fit20 trainingstechnieken te leren biedt fit20 vakopleidingen aan. Tevens organiseert fit20 periodiek andere benodigde(vervolg)trainingen.

Een wetenschappelijk onderbouwd trainings-programma

Door met fit20 samen te werken maak je gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd, innovatief en uniek trainingsprogramma. Hiermee kun je jezelf onderscheiden in de markt.

Marketing & Sales

fit20 stelt samen met jou een gedegen marketingplan op, zodat jouw fit20-studio in je eigen regio zo snel mogelijk bekendheid krijgt. Met het consistente marketing- en reclamebeleid dragen we in heel Nederland het merk fit20 krachtig uit en vergroten we de naamsbekendheid.

Een exclusieve regio

fit20 ondersteunt je bij het vinden van een geschikte locatie. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgedaan bij het vinden van de perfecte locatie. fit20 heeft de voorkeur om vooraf een vestigingsplaatsonderzoek uit te voeren. Bij geschiktheid krijgt je een exclusieve regio waar geen andere fit20-studio zich mag vestigen.

Financiële ondersteuning

Bij de start voor zelfstandige ondernemers is het vaak lastig om aan voldoende financiële middelen te komen. fit20 biedt professionele ondersteuning bij de financieringsaanvraag bij de bank.

Begeleiding

Als franchisenemer van fit20 sta je er nooit alleen voor! fit20 ondersteunt je niet alleen bij de start maar ook daarna. Tijdens periodieke gesprekken evalueer je samen met de franchisecoach de ontwikkelingen van uw fit20-studio. Het is altijd prettig als iemand met veel ervaring binnen de branche met u meedenkt.

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is een must voor een gezonde bedrijfsvoering, maar wordt door velen gezien als een noodzakelijk kwaad. Daarom biedt fit20 je de mogelijkheid de administratie bij een centrale organisatie onder te brengen. Hierdoor wordt je ontlast van administratieve beslommeringen.

Wij komen graag met jou in contact

Wat leuk dat je meer wil weten over fit20 franchise. Wij zijn razend enthousiast om in contact te komen met jou en je alles te vertellen over fit20. We willen je daarom vragen om onderstaand formulier in te vullen en dan nemen wij contact met jou op.

Kom in contact met fit20 franchise