Winnaar NFV Franchise Trofee 2019

fit20 heeft op 23 mei de prestigieuze NFV Franchise Trofee 2019 gewonnen! Een vakjury met als voorzitter Boris van der Ham beloonde zelfs 2 franchiseformules. En wij zijn trots dat fit20 daar één van is. Voor het eerst hebben 2 formules die zich inzetten voor een gezonder leven gewonnen. De jury roemde het geduld, inzet en doorzettingsvermogen van beide formules. De groei van franchise ondernemers die zich thuis voelen bij fit20 werd door de voorzitter van der Ham het resultaat van volwaardig ondernemerschap genoemd.

De fit20 formule heeft inmiddels 76 franchiseondernemers en 140 fitness studio’s waarvan de meeste in Nederland. Maar ook buiten Nederland heeft fit20 franchisenemers: in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Qatar, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. Voor een Nederlandse franchiseformule is een dergelijke internationale uitbreiding uniek. Er trainen inmiddels in alle continenten meer dan 16.000 mensen bij fit20.

Bij fit20 wordt altijd onder begeleiding van een Personal Trainer op een veilige manier getraind. Door de effectieve manier van trainen wordt je in maar twintig minuten per week fit. Omkleden is niet nodig. Je traint in een studio waar de temperatuur altijd 17 graden is. Klanten ervaren vaak behoorlijke veranderingen door de training. Veelgehoorde verbeteringen zijn: meer energie, zich sterker voelen en bestaande klachten zoals rugpijn verminderen of verdwijnen zelfs helemaal.

Over de NFV Franchise Trofee

De NFV Franchise Trofee is de hoogste prijs binnen de franchise branche in Nederland. Franchise is een sterke vorm van ondernemen. Het is een samenwerking die bijdraagt aan de robuustheid van de aangesloten franchiseformules. Franchise is één van de snelst groeiende ondernemingsvormen.

Ondernemen bij fit20?